Orman Haftası Kutlama Programı

21-26 Mart Orman Haftası Okul Programı Gerçekleştirildi

22.03.2023 368

21-26 Mart Orman Haftası dolayısıyla ilçemiz Çok Programlı Anadolu Lisesinde fidan dikme töreni ve okul programı düzenlendi.

Etkinlik kapsamında Kaymakamımız Sayın Mesut COŞKUN, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa YAYLACI ve katılımcı öğrencilerle bahçede fidan dikimi gerçekleştirildi.

Fidan dikiminden sonra Çok Programlı Anadolu Lisesi Çok Amaçlı Salonunda okulumuz tarafından hazırlanan etkinlikler sergilendi. Programa İlçemiz Kaymakamı Sayın Mesut COŞKUN, Belediye Başkanımız Sayın Ergül AKÇİÇEK, protokol üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa YAYLACI, Şube Müdürleri Güven BALKAYA ve Ahmet ÇİÇEK ile öğrenci velilerimiz ve öğrenciler katıldı.

Program Kaymakamımız Sayın Mesut COŞKUN, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Mustafa YAYLACI 'nın programın hazırlanmasında emeği geçen okulumuz idarecilerine, öğretmenlerine ve öğrencilerimize teşekkür etmesiyle sona erdi.